Sisältävät oppaan: McDonald’s ravintolat Oulun alueella

McDonald’s on maailmanlaajuinen pikaruokaketju, joka tunnetaan erityisesti hampurilaisistaan ja ranskalaisistaan. Oulun alueella on useita McDonald’s ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia pikaruoka-annoksia.

McDonald’s Limingantulli

Limingantullin McDonald’s sijaitsee Oulussa Limingantullin alueella osoitteessa Limingantie 2. Ravintolasta löydät laajan valikoiman tuotteita, kuten Big Macin, Quarter Pounderin sekä ranskiksia. Limingantullin McDonald’s on avoinna arkisin klo 10-23 ja viikonloppuisin klo 10-24.

McDonald’s Rotuaari

Rotuaarin McDonald’s sijaitsee aivan Oulun keskustassa, osoitteessa Isokatu 20. Se on suosittu paikka niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Täältä löydät kaikki suosikkiruoat, kuten Cheeseburgerin, McChickenin ja Happy Meal -aterioita lapsille. Ravintolan aukioloajat vaihtelevat, joten tarkista ne ennen kuin suuntaat paikan päälle.

McDonald’s Kempele

Kempeleen McDonald’s sijaitsee aivan Oulun naapurikunnassa Kempeleessä, osoitteessa Zeppelinintie 1. Ravintolassa voit nauttia esimerkiksi Crispy Snack Wrapin, Chicken McNuggetseja tai Omenapiirakka-jälkiruokaa. Kempeleen McDonald’s on avoinna joka päivä klo 10-22.

Yhteenveto

Oulun alueella on useita McDonald’s ravintoloita, joista voit löytää kaikki suosikkiruokasi. Limingantullin McDonald’s, Rotuaarin McDonald’s ja Kempeleen McDonald’s tarjoavat herkullista pikaruokaa ja ovat suosittuja kohteita niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Niissä voit nauttia monipuolisesta valikoimasta hampurilaisia, ranskalaisia, kananugetteja ja muita herkkuja. Muista tarkistaa ravintoloiden aukioloajat ennen vierailua!

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee McDonald’s Limingantulli?

McDonald’s Limingantulli sijaitsee Oulussa.

Mitkä ovat McDonald’sin aukioloajat Limingantullissa?

McDonald’s Limingantullin aukioloajat vaihtelevat, mutta yleensä se on avoinna aamusta myöhään iltaan.

Onko Limingantullin McDonald’sissa Drive-In -palvelu?

Kyllä, Limingantullin McDonald’sissa on Drive-In -palvelu.

Mitä pikaruokaa McDonald’s Limingantulli tarjoaa?

McDonald’s Limingantulli tarjoaa laajan valikoiman pikaruokaa, kuten hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja kananugetteja.

Onko McDonald’s Limingantullissa lasten leikkipaikka?

Valitettavasti McDonald’s Limingantullissa ei ole erillistä lasten leikkipaikkaa.

Mikä on McDonald’sin osoite Limingantullissa?

McDonald’s Limingantullin osoite on Limingantie 16, 90400 Oulu.

Onko McDonald’s Limingantullissa ilmainen WiFi?

Kyllä, McDonald’s Limingantullissa on ilmainen WiFi-yhteys.

Onko McDonald’s Limingantullissa ravintolapalvelua vai pelkkä noutopiste?

McDonald’s Limingantulli tarjoaa sekä ravintolapalvelua että noutopisteen.

Onko Kempeleessä McDonald’s-ravintolaa?

Kyllä, Kempeleessä sijaitsee McDonald’s-ravintola.

Mitä pikaruokaa McDonald’s Kempele tarjoaa?

McDonald’s Kempele tarjoaa samanlaisia tuotteita kuin muutkin McDonald’s-ravintolat, kuten hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja jäätelöä.”””

Artiklen Sisältävät oppaan: McDonald’s ravintolat Oulun alueella har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 37 anmeldelser