Tervetuloa Tikkurilan McDonald’sille – Tee tilauksesi nyt!

Tervetuloa Tikkurilan McDonald’s-ravintolaan! Olemme täällä palvellaksemme sinua herkullisilla burgereilla, ranskalaisilla ja monilla muilla suosikkiruoillasi. Olitpa liikkeellä yksin, perheesi tai ystävien kanssa, tarjoamme sinulle maukkaita ja nälkää tyydyttäviä vaihtoehtoja.

Tiesitkö, että Tikkurilan McDonald’s sijaitsee Tikkurilan alueella? Saatat tunnistaa tämän tunnetun pikaruokaketjun nimen ja logon, mutta Tikkurilan ravintolasta tulee nopeasti uusi suosikkisi.

Monipuolinen menu

Mitä haluatkaan nälkääsi sammuttaaksesi, meillä on varmasti jotain sopivaa. Tarjoamme laajan valikoiman burgereita, kuten perinteisen Big Macin, mehukkaan McChickenin ja herkullisen Cheeseburgerin. Jos olet kasvisruoan ystävä, löydät valikoimastamme myös erilaisia kasvisvaihtoehtoja, kuten McVeganin. Voit myös koota oman ateriasi erilaisista vaihtoehdoista, jotta se sopii juuri sinulle.

Mutta McDonald’s ei ole pelkkää burgeriravintolaa. Tarjoamme myös suosittuja klassikoita, kuten maistuvat ranskalaiset ja kananuggetit. Voit valita kastikkeen, joka täydentää maku-elämystäsi täydellisesti. Meillä on myös raikkaita salaatteja ja herkullisia jälkiruokia, kuten Oreo McFlurry.

Mukava ilmapiiri ja kätevä tilaaminen

Tervehtivä ja ystävällinen henkilökuntamme toivottaa sinut aina tervetulleeksi Tikkurilan McDonald’sille. Voit nauttia ateriasi ravintolan viihtyisässä sisätilassa tai ottaa sen mukaasi. Joillakin ravintoloillamme on myös McDrive, jotta voit noutaa tilauksen kätevästi autostasi.

Tilauksen tekeminen on myös helppoa ja kätevää. Voit tilata haluamasi ateriat ja juomat suoraan tiskiltä tai käyttää automaattisia tilauskioskeja. Voit myös käyttää McDonald’s-sovellusta tilataksesi etukäteen ja välttää jonottamisen. Valittuasi mieleisesi ruoat ja juomat voit noutaa tilauksesi kätevästi tiskiltä tai McDrivesta. Tarjoamme myös McDelivery-palvelun, jolloin voit tilata herkut suoraan kotiovellesi.

Yhteenveto

Tikkurilan McDonald’s on paikka, jossa voit nauttia herkullisesta pikaruokasta mukavassa ilmapiirissä. Tarjoamme laajan valikoiman burgereita, ranskalaisia, salaatteja ja jälkiruokia. Tilauksen tekeminen on helppoa ja kätevää, ja voit nauttia ruoastasi ravintolassa, ottaa sen mukaasi tai tilata McDelivery-palvelun kautta.

Tervetuloa Tikkurilan McDonald’sille – tee tilauksesi nyt ja koe maistuvat hetket McDonald’sin parissa!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Tikkurila McDonald’s?

Tikkurila McDonald’s on McDonald’s-ravintola Tikkurilan alueella Vantaalla. §

Missä Tikkurila McDonald’s sijaitsee?

Tikkurila McDonald’s sijaitsee osoitteessa Ala-Tikkurilantie 7, Vantaa. §

Onko Tikkurila McDonald’silla mahdollisuus tehdä tilauksia?

Kyllä, voit tehdä tilauksia Tikkurila McDonald’silla. §

Mitkä ovat suosituimpia tilauksia Tikkurila McDonald’silla?

Suosituimpia tilauksia Tikkurila McDonald’silla ovat Big Mac -hampurilainen, McNuggetsit ja ranskalaiset perunat. §

Tarjoaako Tikkurila McDonald’s aamiaista?

Kyllä, Tikkurila McDonald’s tarjoaa aamiaista aamulla aukioloaikojensa puitteissa. §

Voinko tehdä tilauksen ennakkoon Tikkurila McDonald’sista?

Valitettavasti Tikkurila McDonald’s ei tällä hetkellä tarjoa ennakkotilausmahdollisuutta. §

Onko Tikkurila McDonald’silla tarjolla vaihtoehtoja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville?

Kyllä, Tikkurila McDonald’silla on gluteenittomia vaihtoehtoja, kuten gluteenittomat hampurilaispihvit ja gluteenittomat sämpylät. §

Tarjoaako Tikkurila McDonald’s takeaway-palvelua?

Kyllä, Tikkurila McDonald’s tarjoaa takeaway-palvelua. Voit tilata ruokaa mukaan ravintolasta. §

Mihin aikaan Tikkurila McDonald’s avautuu?

Tikkurila McDonald’s avautuu arkisin klo 9.00 ja viikonloppuisin klo 10.00. §

Onko Tikkurila McDonald’silla lasten leikkipaikka?

Valitettavasti Tikkurila McDonald’silla ei ole lasten leikkipaikkaa. §

Artiklen Tervetuloa Tikkurilan McDonald’sille – Tee tilauksesi nyt! har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 44 anmeldelser